İnstagram’da Son Görülme Nasıl Kapatılır?

0
39

Bazılarının hayatını yaşadığı yer bazılarınsa gelir kaynağı ya da günlük yaşamında can sıkıntısından
kullandığı bir mecra olan İnstagram, hemen hemen herkesin vazgeçilmezlerindendir diyebiliriz. Deneme
sırasında ki ve yeni özellikleriyle çok fazla tartışılan bir platform olarak dikkat çekiyor. İnstagram’ın bu
özellikleri kimimizin takdiri toplar kimimiz için de çok gereksiz bulunur. Tabi ki siz hangi durumu
savunuyorsunuz bilmiyoruz fakat yazımızda sizlere kısaca bu özellikten bahsedeceğiz.
İnstagram’ın Son Görülmesini Nasıl Kapatabilirim?
 İnstagram sayfanızı açarak profilinize girmeniz gerekiyor.
 Sağ üst kısımda yer alan bölüme tıklayarak sonrasında ayarlara da tıklayın.
 Gizlilik yazısını bulun ve tıklayın.
 Hareket durumunu göster yazısı sağında yer alan butona tıklayıp, butonu da aktiften pasife getirin.
Böylelikle, dilediğinin kişilerin son görülme zamanına yukarıda ki yöntemlerle kolayca ulaşabilirsiniz.
Fakat bu özelliği kullanarak yalnız özelliği aktif hale getirmiş kullanıcıları görebilirsiniz.

İnstagram’da Son Görülme Özelliğinin İşlevi Nedir?

İnstagram’da son görülme özelliği; “20 dakika önce aktifti ya da şuan aktif” gibi özellikleri DM(Direct
Message) bölümünden sunuyor. Neticede de kullanıcıların İnstagram ile yaptıkları son girişleri de görmek
mümkündür fakat bu özellikten yararlanmak biz kullanıcıların inisiyatifindedir diyebiliriz. Kullanmayı
düşünmediğiniz takdirde de yukarıda ki anlatımımıza bakarak o şekilde özelliğin ayarını kapatabilirsiniz. 2018
yılında İnstagram kullanıcılarına son görülme özelliğini sunmuştur. İlk başta insanlar her ne kadar bu özelliği
benimsemese de zamanla bu durum ortadan kalktı.

İnstagram Son Görülmeye Nasıl Bakılıyor?

Öncelikle İnstagram’a giriş yapmanız gerekiyor. Sonra kimin son görülmesine bakmak istiyorsanız ve onla
önceden mesajlaştıysanız hemen DM kutusunu açın. Eğer kullanıcının son görülme özelliği açıksa isminin
altında son görülme anı belirtilir.

Yorum Yap